/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Megérkezett az új Nissan Micra

2017. március 24. 09:50   |   Autoblog
címkék:  

Mától megvásárolható hazánkban az ötödik generációs Nissan Micra, amely egy alapoktól újragondolt autó. A modell 2017. márciusától előrendelhető 3 195 000 forintos áron.

Az autó markáns megjelenését tízféle kifinomult és életteli külső szín teszi egyedivé. Az egyéb külső és belső egyedi kiegészítőkkel összesen 125 különböző variáció alakítható ki, így az új Micrát mindenki könnyen a saját stílusára formálhatja. A külső megjelenést illetően az alapfelszereltség részeit képezi a LED nappali menetfény, a fekete, elektromosan állítható külső tükrök, a fekete első kilincsek és a hátsó tetőspoiler.

A Nissan Micra a biztonságra is nagy hangsúlyt fektet, az alapfelszereltség magában foglalja például a 6 légzsákot, az automata vészfékezési rendszert és a visszagurulás-gátló rendszert. Az alapáras kényelmi felszereltségek között pedig megtaláljuk a magasságában és mélységében állítható kormányoszlopot, a fedélzeti számítógépet, az állítható magasságú vezetőülést, az osztottan dönthető hátsó üléstámlát, továbbá az elöl és hátul 1,5 literes palackokat befogadó ajtózsebeket.

Április közepétől a vadonatúj Micra már a márkakereskedésekben is elérhető lesz. Indulóára 3 195 000 forint.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/