/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Megérkezett az új Volkswagen up!

2016. június 30. 17:30   |   Autoblog
címkék:  

Átalakult a Volkswagen kisautója, az up!. Sportosabb dizájn, gazdagabb felszereltség, szélesebb körű egyéni kialakítási lehetőségek és okostelefon-csatlakoztatás jellemzi, emellett immár 90 lovas turbómotorral is elérhető.

Az up! az elmúlt öt év során eladott mintegy 660 ezer példányával Európa legkedveltebb kisautóinak egyike, s Németországban, Dániában és Hollandiában egyaránt piaci szegmense élén áll. A kis Volkswagen Európán kívül is nagy keresletnek örvend, az up! ugyanis Brazília, Japán, de Dél-Afrika útjairól sem hiányozhat.

Az új up! modelleken már az első pillantásra számos újdonság tűnik fel: LED-technikájú nappali menetfénnyel kiegészített, új tervezésű fényszórók, elöl új díszléccel kialakított, átdolgozott lökhárító és határozottabb kontúrokkal kiformált motorházfedél kölcsönöz sportosabb megjelenést számára. Oldalnézetét új, akár 17 col átmérőjű könnyűfém keréktárcsák, beépített irányjelzővel kialakított külső visszapillantó tükrök határozzák meg, a harmonikus lezárásról pedig új hátsó lámpák és markáns hátsó diffúzorelem gondoskodnak.

Az új up!-hoz a 75 LE teljesítményű benzinmotor mellett már a harapós, 90 lovas 1.0 TSI is rendelkezésre áll. Az új háromhengeres aggregát a modellsorozat első turbófeltöltésű, egyben legerősebb motorja, amellyel az up! TSI álló helyzetből kevesebb, mint 10 másodperc alatt gyorsít fel 100 km/órás tempóra, végsebessége pedig 185 km/óra. Aki különösen gazdaságos autót szeretne, a földgázüzemű eco up! (68 LE) vagy a tisztán elektromos üzemű e-up! (82 LE) mellett is dönthet.

Egyéni kialakítások terén is erős az új up! 13 külső szín, 3 tetőszín, színes műszerfalbetétek és 7 új üléskárpit-szín kínálatából lehet választani. Mindezeken túl az új up! füleinket is kényezteti. A Volkswagen az amerikai BeatsAudio hifi-specialista 300 watt teljesítményű hangrendszerével szereli fel az up! beats különleges modellváltozatát, amely erősítőjével, hat high-end hangszórójával és különálló mélysugárzójával már-már az élő koncertek hangulatát hozza el az utastérbe.

Az up! a connectivity területén is a legkorszerűbb megoldásokat tartalmazza. A két új infotainment rendszerhez minden iOS és Android operációs rendszerű okostelefon integrálható, amihez elegendő az okostelefont a középkonzol tartójába helyezni és Bluetooth-kapcsolattal a rádióhoz csatlakoztatni. Ezt követően a vezető a navigációt, a járműadatokat megjelenítő multifunkciós kijelzőt és a telefonkihangosítót egyaránt a Volkswagen maps + more okostelefonos alkalmazásával kezelheti.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/