/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Megérkezett Ferihegyre a MOL Limo

2019. június 08. 14:35   |   Autoblog
címkék:  

A repülőtér is bekapcsolódott a MOL Limo, a környezetbarát autómegosztó rendszer szolgáltatásba. Június 5-től 15 külön parkolóhelyet kap az elsősorban fiatalok és a környezettudatos városlakók által kedvelt közösségi autó rendszer a repülőtéren – közölte a Budapest Airport.

Mostantól egy külföldi repülőútról hazatérve az utasok választhatják a MOL Limo (elnevezése az angol limitless mobility, azaz határtalan mobilitás szóból ered) autóit is a hazajutáshoz a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről, hiszen nem kevesebb, mint 15 megkülönböztetett parkolóhelyet kap a MOL Limo a budapesti repülőtér Holiday Lite parkolójában.mol-limo-ferihegy

A MOL Limo tájékoztatása szerint a reptérre érkező, vagy onnan induló utaknál egyszeri díjként 1990 Ft minden utazásnál automatikusan hozzáadódik a percdíjakhoz.

Az autómegosztó cég csak a benzinüzemű járművekkel javasolja a reptéri utakat, mert az elektromos autók hatótávolsága nem elegendő a reptér megközelítéséhez. 10 km hatótáv alatti lezárásnál a használóknak automatikusan büntetést számolnak fel.

Az autómegosztó használatának előnye továbbá, hogy a repülőtéri Holiday Lite parkolóba behajtáskor a rendszer automatikusan felismeri a MOL Limo autók rendszámát, így nem kell parkolójegyekkel bajlódni és ami fontosabb külön sem kell fizetni a parkolásért a kijelölt parkolóban.

A MOL Limo eddig csak Budapest belső kerületeiben és Buda központi fekvésű részén volt elérhető, mától azonban a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér is bekapcsolódik a MOL Limo hálózatba, tehát a repülőtéri utasok akár az indulásnál, akár az érkezésnél számíthatnak a MOL Limo autóira.

A közösségi autózásban jelenleg 450 autó érhető el, ezek közül 100 már elektromos meghajtású, ezek töltésére is lehetőség nyílik a repülőtéri parkolóban. Az elérhető autókról a MOL Limo okostelefonos applikációján keresztül lehet információhoz jutni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/