/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ideért az új Toyota Hilux

2020. november 27. 20:05   |   Autoblog
címkék:  

Új generációval jelentkezik a világ kedvenc pickupja: már a hazai márkakereskedésekben a vadonatúj Toyota Hilux. A Toyota pickup továbbfejlesztett közúti és terepképességekkel, látványos új dizájnnal és vadonatúj multimédia rendszerrel támad, a legnagyobb siker azonban vélhetően a szintén új, 204 lóerős, 500 Nm forgatónyomatékú 2,8 literes erőforrás aratja majd. A szabadidős felhasználók kedvence ugyanakkor az új Invincible csúcsváltozat lehet.

1968-as bevezetése óta a Hilux újra és újra bizonyítja legyőzhetetlenségét. Meghódította az Északi-Sarkot, az izlandi vulkánokat, bejárta az Antarktiszt, és 2019-ben első helyen végzett a Dakar Rallyn is. Hazánkban gyakorlatilag minden harmadik eladott új pickup Toyota Hilux. Az új Hilux látványos új orrkialakítással érkezik, és egy új, még erősebb, 2,8 literes motorral is elérhető lesz.

A pickup-szegmens eladásai folyamatosan nőnek Európában. A 2015-ös 154 000 darabos értékesítés az előrejelzések szerint 35%-os növekedéssel 2023-ra 208 ezerre emelkedik. Ez jórészt a kettős célú felhasználás terjedésének köszönhető. Magyarországon a kivonásokkal tisztított újautó-piacon az idei évben októberig 2587 új pickup talált gazdára, ebből 1007 darab Toyota Hilux volt, ami magas, 38,9%-os piacrészesedést és elsőséget jelent a modell számára. A szabadidős felhasználók száma itthon is szépen növekszik: az idei év első 10 hónapjában a pickup eladások mintegy negyedét tették ki a magánvásárlók.

A Hilux új csúcsmodellje, az Invincible egyénre szabott stílust és prémium felszereltséget kínál. 5325 mm hosszúságával, 1900 mm szélességével és 1815 mm magasságával az új Hilux duplakabinos Invincible kivitele 5 mm-rel rövidebb és 45 mm-rel szélesebb elődjénél. Kabintípustól függően 1525 vagy 2315 mm hosszúságú a platója. Az új Hilux minden összkerékhajtású modelljéhez (szimplakabinos, extrakabinos, duplakabinos) elérhető az 1 tonnás teherbírás és a 3,5 tonnás vontatókapacitás.

A Hilux nettó indulóára 7,3 millió forint. A duplakabinos Active változat nettó 8,58, az Executive 9,78, az Invincible pedig 11,12 millió forinttól vásárolható meg.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/