/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

Megérkeztek a Renault új hibrid modelljei

2020. október 16. 18:35   |   Autoblog
címkék:  

Már elérhetők Magyarországon a Renault új, forradalmi E-TECH hibrid hajtáslánccal felszerelt modelljei, a Clio E-TECH Hybrid, a Captur és a Megane E-TECH Plug-in Hybrid.

A Renault mérnökei által kifejlesztett és szabadalmaztatott E-TECH Hybrid technológia alapját két villanymotor, egy innovatív körmös kapcsolású váltó és egy belsőégésű motor adja. Az E-TECH Plug-in Hybrid esetében az akkumulátor nagyobb kapacitással rendelkezik, hogy a teljesen elektromos vezetésre még nagyobb távon legyen lehetőség a napi használat során.

A Renault hibrid technológiájával a városi utak akár 80%-át tisztán elektromos üzemmódban tehetjük meg, miközben akár 40%-kal alacsonyabb fogyasztást érhetünk el. Városban akár 65 kilométert vezethetünk teljesen elektromos módban, akár 135 km/órás sebességig.

A Clio modellcsaládban először szerepel full hibrid E-TECH hajtáslánc. A hagyományos belsőégésű változatok kiegészítéseként, valamint a megnövelt elektromos hatótávnak és gyors reaktivitásnak köszönhetően az indulás és a gyorsítás során egyedülálló vezetési élményt kínál.

Magyarországon a Renault Clio E-TECH Hybrid 7 099 000 forinttól, a Captur E-TECH Plug-In Hybrid 10 749 000 forinttól, a Megane E-TECH Plug-In Hybrid pedig 10 899 000 forinttól indul.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Avi
2020-10-17 - 02:28

Ez jó kis propaganda cikk. Vagy fizetett hirdetés, de akkor miért nincs odaírva?


*/