/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Megint lesz hátsókerekes sport-Renault

2016. február 17. 09:00   |   Autoblog
címkék:  

A Renault Csoport komolyan gondolja az Alpine márka feltámasztását, ma leleplezték a legendás márka új sportautóját, ami végleges formában jövőre kerül piacra.

Az Alpine Vision felépítését tekintve a klasszikus, 60-as évekbeli francia kupékat juttatja eszünkbe; karosszériája lapos és áramvonalas, ülések mögé épített motorja pedig a hátsó kerekeket hajtja. Az Alpine Vision széles és lapos kialakításával, erős és pörgős motorjával, továbbá könnyű súlyával a vezetés legtisztább élvezetét szolgálja. Hátsó-középmotorja négyhengeres és turbófeltöltésű, a tervek szerint szenzációs, 4,5 másodperces gyorsulást fog garantálni.

A beltérben modern elemek keverednek klasszikusokkal; steppelt bőr/Alcantara kagylóülések, alumínium és karbon teremtenek egyedi hangulatot. A sofőr digitális műszerekről tájékozódik. A vastag karimájú volánra váltófüleket telepítettek. A lebegő középkonzol repülőgépes stílusú, s a középső érintőképernyő mellé stopperórát is tettek.

Az Alpine Visionből az elkövetkezendő hónapok alatt összeáll a sorozatgyártású sportkupé, ami dizájn, súly, kezelhetőség, agilitás és kidolgozási minőség tekintetében nagyon közel lesz a tanulmánymodellhez. Az új Alpine sportautót még az év vége előtt szemügyre vehetjük, értékesítését pedig 2017-ben kezdik meg, először Európában, majd a világ többi részén.

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/