/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Megkapta második frissítését a Mazda CX-3

2018. március 30. 16:30   |   Autoblog
címkék:  

A 2018-as Mazda CX-3-at tegnap leplezték le a New York-i Autószalonon. Megjelenését az érettebb Kodo-dizájn, motorjait a Skyactiv technika fejlesz-tése jellemzi, míg gazdagabb i-Activsense asszisztens rendszerei fokozzák a biztonságot. Júliusban vezetik be Európában.

A modell már a második frissítést kapja 2015-ös bevezetése óta, így a Mazda emberközpontú dizájn filozófiájának minél magasabb színvonalú megfogalmazását célozza – a vezető és az utasok minden téren komfortosabb és jobb minőségű környezetet tapasztalnak.

A külső változások minimálisak: a hűtőrács mintáját tervezték újra, már a 2018-as CX-3 is rendelhető Soul piros Crystal színben és új rajzolatú, 18 colos könnyűfém felniket kapott a modell. A belső ennél sokkal többet változott; alapfelszereltség a központi könyöktámasz, az elektromos kézifék auto-hold funkcióval, illetve az i-Activsense rendszer kibővült a megállásig fékezni és visszagyorsítani tudó adaptív tempomattal és LED-fényszórókkal.

A 2018-as CX-3 Skyactiv-D dízelmotorja immár teljesíti az Euro 6d előírásokat az új tesztciklus szerint. A négyhengeres motor hengerűrtartalmának növelésével csökkentették az égés hőfokát, amely más innovációkkal együtt még tovább csökkenti a NOx-kibocsátást. A NOx-katalizátor pedig minimalizálja a nitrogén-oxid komponenseket a kipufogógázban, így a modell könnyen megugorja az Euro 6d által előírt szintet.

A CX-3 Skyactiv-G közvetlen befecskendezéses benzinmotorjait szintén továbbfejlesztették, hogy részecske-kibocsátási szintjük még alacsonyabb legyen. Ezek a benzinmotorok részecskeszűrő nélkül is teljesítik az Euro 6d szabályzás szigorúbb előírási szintjeit.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/