/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Megkezdődött az új Mazda2 gyártása Japánban

2014. július 18. 20:00   |   Autoblog
címkék:  

A Mazda Motor Corporation ma videó üzenetben leplezte le az új Mazda2-t, mivel a mai napon hivatalosan is megkezdődött a modell következő generációjának gyártása a hirosimai gyár hofui telephelyén. Az új Mazda2 a márka aktuális modellkínálatának immár negyedik tagja, mely a Skyactiv technológia elemeit használja, vonalait pedig a „Kodo – A mozgás lelke” formanyelv szerint rajzolták meg.

Az új generációs Mazda2 nagyszerűen ötvözi a teljesítményt, az alacsony fogyasztást, a biztonságot és a vezetés örömét – így mindene megvan, hogy a Japánban történő őszi bevezetés alkalmával hasonló sikert érjen el, mint a Mazda CX-5, a Mazda6, vagy akár a Mazda3. A legújabb Mazda továbbfejlesztett műszaki tartalmával és ergonómiájával magasra fogja tenni a mércét a B-szegmensben, Európa autópiacának legnagyobb részesedésű kategóriájában.

Az új Mazda2-t Európában az új, tiszta üzemű 1,5 literes Skyactiv dízelmotorral, és különböző teljesítményszintű 1,5 literes Skyactiv benzinmotorokkal vezeti be a márka. A Skyactiv karosszéria, futómű, kézi- és automataváltók mellett az új modell megkapja a Mazda3-ban már megismert MZD Connect kapcsolódási és a Mazda6-ban használt i-Activsense vezetői asszisztens rendszereket, valamint a teljesen átdolgozott és kifinomult belső teret.

A korábbi Mazda2-ből a gyár mintegy 2,4 millió darabot adott el világszerte 1996 óta – az új generáció a modell új, izgalmas interpretációját kínálja.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/