/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Megmutatja a farát az új SEAT Leon

2020. január 15. 18:30   |   Autoblog
címkék:  

A SEAT Leon következő generációja jelentős formatervezési fejlődést felmutatva elődje esztétikus külalakjára épít. Az újdonság jelenléte még hangsúlyosabbá válik, köszönhetően tovább javított méreteinek, határozottabb orrkialakításának, finomabb vonalvezetésének és szoborszerűen megformált hátsó részeinek.

The-all-new-SEAT-Leon-brings-greater-presence-to-the-compact-segment_01_HQ (1)

Az újdonság kifejező formai nyelvezetének alapját a korszerű MQB Evo padlólemez adja, amely biztosította a formatervező csapat számára szükséges rugalmasságot és jó alkalmazhatóságot. Az új SEAT Leon megnövekedett méretei mind az ötajtós, mind a Sport Tourer modell esetében tovább javították a karosszéria arányait.

Az új Leon felületei még kimunkáltabbak lettek, határozottabb formákkal és még elegánsabb formai megoldásokkal. Amint fény éri a karosszériát és végighalad a teljes felületén, a jármű színei és árnyalatai több változatban és tónusban válnak láthatóvá. Ezzel mélyebbé, térhatásúvá válik a jármű látványa.

A Leon hátsó részének karakterét az autó két oldalát összekötő LED világítás határozza meg, míg a csomagtérajtó megjelenése a jármű dinamikus jellegét erősíti. Mind a világítási rendszer, mind pedig a légterelő vonalvezetése álló helyzetben is a sebesség érzetét kelti.

Az új Leon lesz a márka legbiztonságosabb, leginkább hálózatba kapcsolt járműve, amely hasznosítja az elektromos hajtásláncok és a vonzó, kiforrott megjelenés előnyeit. De egyelőre be kell érjük a modell hátsó részének látványával, amíg a Leon negyedik generációja teljes valójában színre lép január 28-án.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/