/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

Megmutatták a Suzuki SX4 utódját

2012. szeptember 28. 20:58   |   Autoblog
címkék:  

A Suzuki életében fordulópontot jelent az S-Cross kompakt szabadidő-autó tanulmány, ugyanis a japán márka ambiciózus európai modellprogramjának első hírnöke. A Suzuki 2013-tól évente egy új modell bemutatására készül, és az első a sorban az SX4 utódjának tekinthető S-Cross szériaváltozata lesz.

A 4,3 méter hosszú, 2,6 méter tengelytávú S-Cross-szal a Suzuki stabilan meg szeretné vetni a lábát a kompakt crossover piacon, így egy tágas, kényelmes, nagy csomagterű autót tervezett, amely a tetejébe még jól is néz ki. A sorozatgyártású változat valószínűleg mellőzi majd a tanulmány különleges, használaton kívül a tető vonalához simuló tetőléceket, a LED-es fényszórókat és a 20 colos könnyűfém felniket, de az aerodinamikus, lendületes karosszériaforma biztosan megmarad. Nem kizárt, hogy a tanulmányautóhoz kikevert zöldmetál színt is megtartják.

Igazán ígéretes, szokatlanul izgalmas az autó, úgyhogy várjuk a fejleményeket.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

FÜHL JÓZSEF
2012-10-21 - 20:10

SZERINTEM NEM AZ SX4 UTÓD, MÁR NÉMETORSZÁGBAN BEMUTATTÁK A RÁNCFELVARROTT SX4 2013, DE AZ BIZTOS HOGY NAGY DOBÁS LESZ, PERSZE AZ ÁRÁN SOKK MÚLIK!


*/