/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Megmutatták az új Saab 9-3 szedánt

2007. május 14. 15:07   |   Autoblog
címkék:  

Lassan teljes lesz a kép, hivatalos gyári fotók vannak már az új Saab 9-3 szedánról és kombiról is. A kabrió modellel még adósak a svédek.


A korábban már közölt kémfotókon látszott, a Saab 9-3 sokkal agresszívebb formát kapott. Valóban, az új Saab 9-3-as sorozat stílusát a díjnyertes Aero X koncepcióautó inspirálta. A teljesen átrajzolt frontrész, a fényszórók, az új ajtók és hátsó traktus egy rámenősebb 9-3-ast mutatnak. A tervezők szinte egy az egyben átmentették az Aero X Concept hűtőrácsát és motorháztetejét a 9-3-asra. Az új Saab “arc” segít a márkaidentitás erősítésében.



A 9-3-as nemcsak külsejét tekintve hoz változást, hanem teljesítménye és vezethetősége terén is. A svéd gyártó összeladásainak kétharmadát kitevő sorozat mindegyik modellje (Sport Sedan, SportCombi és Convertible) megvásárolható lesz benzin, dízel vagy bioetanolos motorral. A felszereltségi sorrend nem változik, az alap Lineart a Vector és az Aero követi. Mindhárom modell megvásárolható lesz augusztustól.  

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/