/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Megújul a BMW 2-es kupé és kabrió

2017. május 15. 15:15   |   Autoblog
címkék:  

Frissül a BMW 2-es Coupé és Cabrio. Mindkét autó sportosabb frontrészt, LED-es első fényszórókat és kifinomultabb utasteret kap, vadonatúj intelligens szolgáltatásokkal. A belsőégésű erőforrások eközben továbbra is a hátsó tengelyt hajtják, amely a sportos vezetés verhetetlen élményét ígéri.

A BMW 2-es sorozat megújulását a Coupé és a Cabrio karosszériaváltozat esetében egyaránt vadonatúj frontrész jelzi, miközben az összes modellváltozat alapfelszereltsége dupla-LED fényszóró-párral bővül. A modellek helyzetjelzői immáron hatszög-alakú ikergyűrű-motívummal világítanak. Júliustól a hűtőrács és az első lökhárító alsó három légbeömlője is megnő, hátul pedig a LED-es lámpák jellegzetes „L” alakja még mélyebben benyúlik az övvonalba.

Az utastérbe vadonatúj műszerfalat terveztek a mérnökök, hogy a műszerek még inkább a vezető köré összpontosuljanak, a belső kialakítás pedig még jobb minőséget árasszon. Az exkluzív kialakítást számos innovatív részlet nyomatékosítja, így például a műszerfal magasfényű fekete felülete és új, látványos kontraszt-varrása, valamint az ajtókárpitokba épített kezelőgombok krómozott betétjei. A személyre szabhatósági lehetőségek tárházát vadonatúj szövet- és bőrkárpitok, alumíniumból vagy fából készített dekorcsíkok, illetve króm betétekkel kiegészített magasfényű fekete betétek fokozzák.

Akárcsak a BMW 2-es sorozat összes modelljéhez, úgy a Coupé és a Cabrio karosszériaváltozatokhoz is elérhetők a Luxury Line, a Sport Line és az M Sport felszereltségi csomagok. A paletta csúcsáról ráadásul a BMW M Performance duó is megrendelhető, a BMW M240i és a BMW M240i xDrive modellpáros képében. A karosszéria-fényezési lehetőségek júliustól a Mediterranean Blue mediterránkék-metál, a Seaside Blue tengerkék-metál és a Sunset Orange narancsmetál árnyalatokkal gazdagodnak, a tizenhét különféle könnyűfém keréktárcsa-garnitúra pedig 16”-os, 17”-os és 18”-os méretben is elérhető.

Júliustól a bajor gyártó az extrafelszereltség részeként megrendelhető BMW Professional navigációs rendszert a 2-es Coupé és a 2-es Cabrio utasterébe is nagyfelbontású, 8,8 colos érintőképernyővel szereli be. A rendszer az iDrive vezérlőegység legkorszerűbb változatán keresztül, a Touch Controller érintőpaddal és hangutasításokkal is vezérelhető. Újdonság az okostelefonok vezeték nélküli töltése, s az Apple CarPlay alkalmazás is elérhető. Az autóba integrált WiFi-hotspot eközben egyszerre akár tíz eszköznek is rendkívül gyors mobilinternet-hálózatot biztosít.

A megújult BMW 2-es Coupé és BMW 2-es Cabrio számos intelligens, vezetést támogató rendszerrel is felszerelhető, így többek között Stop & Go funkcióval dolgozó aktív tempomattal és Driving Assistant csomaggal is, amely a sávelhagyásra figyelmeztető rendszert és az automata fékező funkcióval dolgozó, gyalogosokra figyelmeztető rendszert is magába foglalja.

A BMW 2-es Coupé és a BMW 2-es Cabrio motorházteteje alá elérhető három-, négy- és hathengeres erőforrások palettája a 136 és 340 lóerő közötti teljesítmény-tartományt fedi le. A Coupé kilenc, míg a Cabrio nyolc különböző hajtáslánc-kombinációt kínál, az erőforrások teljesítményét és forgatónyomatékát pedig a hatsebességes manuális vagy a nyolcsebességes Steptronic automataváltó továbbítja a kerekek felé. A Coupé M240i és 220d motorváltozatai xDrive intelligens összkerékhajtással is felszerelhetők. Az M240i esetében ez utóbbi a BMW 2-es Cabrio modellre is igaz.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/