/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Mélyrepülésben az üzemanyagárak

A héten mindkét alkalommal – szerdán és pénteken is – csökkentette a főbb üzemanyagfajták árait a MOL, ami a világpiaci olajár esésének tudható be. Ma egy liter benzin 342, míg a gázolaj 338 forintért tankolható átlagosan.

Rég nem látott mélységekbe ért a hajtóanyagok ára. Ezen a héten szerdán 7 és 3, pénteken további 9 és 8 forinttal csökkent egy liter benzin, illetve gázolaj értéke a magyar piacon.

Hogy meddig tarthat ki az árcsökkenés? Egyes elemzők szerint már hamarosan elérjük a gödör alját, és előbb-utóbb az államok emelnek adót a kieső bevételek fedezésére, illetve a kitermelés csökkentése is terítéken van, de néhányak szerint még további 20-30%-os áresésre számíthatunk, hisz lassan vége a nyári szezonnak, a túlkínálat pedig változatlanul jelentős.

A jövő hét közepére további minimális mérséklődésre számítanak az elemzők, így nem kizárt, hogy a 95-ös hajtóanyagot 340 forint alatti átlagon tankolhatjuk, míg a gázolaj 335 forintos szintre csökkenhet.

A kutak között persze magas különbségek lehetnek, az autópályák mellett nem kizárt a 360-370 forintos árszint, míg a kisebb forgalmú, nehezebben megközelíthető állomásokon 325-330 forintért tölthetjük a kívánt folyékony aranyat négykerekűnkbe.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/