/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Mennyit ér egy összetört Ferrari?

2015. december 07. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy nemrégiben Dél-Afrikában balesetezett Ferrari 458 Speciale modellt kíván valaki értékesíteni egy aukción. A ritkaság roncsáért ráadásul elég sokat, átszámítva 20 millió forintot szeretne kapni.

A Ferrari 458-as modellje hazánkban is meglepően népszerűnek számít, hisz például a használtautós hirdetések között jelenleg 42 darab ilyen négykerekűt találhatunk az ország legnagyobb portálján. Az autók ára 42 milliótól egészen 100-ig terjed (ez már egy nagyon keveset futott Speciale értéke), így ha valaki 20-ért meghirdetné a gyárilag elérhető legerősebb változatot, valószínűleg akár többen is hitelt vennének fel, hogy hozzájussanak az élvezetet kínáló befektetéshez.

Márpedig hamarosan valaki egy ilyen Speciale variánst fog árverésre bocsátani, méghozzá átszámítva 20 milliós induló áron, azonban a dolognak van egy aprócska szépséghibája. Az eddigi utolsó szívómotoros Ferrari adott példányával ugyanis nemrég falnak mentek Johannesburgban, így állapota aligha nevezhető sérülésmentesnek.

Sőt, a jobb első keréknek még a pozícióját is nehéz megmondani, de hiányzik ugyanazon oldalon az ajtó is, illetve légzsákjai nyíltak, szélvédője törött, valamint a motorvezérlő elektronika bekrepálása miatt a 4.5 literes V8-as motor sem indítható jelenleg. Már nem olyan vonzó az ajánlat, ugye?

Viszont legalább minden eredeti kellék és tartozék (takaró ponyva is) jár a háromkerekű paripa mellé, illetve valószínűleg a legnagyobb értéket jelentő motornak sincs baja, de jó kérdés, hogy ki fog egyáltalán jelentkezni a brutális költségekből megjavíttatható autóért, amikor december 10-én kalapács alá kerül (szerencsére nem a szó szoros értelmében) Dél-Afrikában egymillió randos (húszmillió forintos) kikiáltási áron

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/