/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Michelisz Norbert limitált széria készült a Hyundai i30 N-ből

2018. november 13. 16:25   |   Autoblog
címkék:  

Különleges limitált szériát dob piacra a Hyundai hazai importőre az i30 N modellből, melyet a márka hazai nagykövete, Michelisz Norbert ihletett. A WTRC idei szezonjában is sikeresen versenyző, hazánkban és nemzetközi szinten is méltán elismert autóversenyző ezúttal egy egyedi megjelenésű, sorszámozott kiadás névadójaként működött együtt a márka hazai képviseletével.

A limitált széria iránt máris különlegesen nagy az érdeklődés a hivatalos márkakereskedésekben országszerte. A vásárlók a későbbiekben vezetéstechnikai tréningen, és közönségtalálkozón is eltölthetnek néhány órát Norberttel, így hamisítatlan vezetési élményt is kapnak a megvásárolt autó mellé.

„Év elején azért írtam alá a Hyundaihoz, mert hittem benne, hogy az i30 N TCR lesz a legjobb autó. Precíz tervezés eredménye, hogy most a WTCR első hat helyezettjéből négy Hyundai volán mögött ül. Ha eltekintünk a teljesítmény-kiegyenlítő rendszertől, egyértelmű, hogy a Hyundai a legerősebb a pályán, és ez hosszú távon az eredményekben is realizálódik. Meglepetés lenne, ha nem ez a márka adná az idei bajnokot.” – mondta Michelisz Norbert.

Michelisz Norbert egy éve már a pályán kívül is Hyundait vezet, a közutakon egy Santa Fe volánja mögött tűnik fel. Családapaként más szempontokra figyel, mint versenyzőként. „Két gyermekkel a fedélzeten jó nagy helyre van szükségünk. Babakocsi, pelenka, rengeteg táska… A Santa Fe-ben kényelmesen elférünk, ráadásul nem is kényes a belső tér – mesélte hozzáfűzve, hogy egy 6,5 órás horvátországi utat sem éreztek megterhelőnek benne.

A Hyundai N szériájának küldetése, hogy a márka autósportban szerzett tapasztalatait ötvözze a nagyteljesítményű országúti modellek fejlesztésének eredményeivel. Ennek köszönhetően hamarosan az i30 mellett több másik modellből is magyarországi forgalomba kerül az N-szériás, azaz sportos változat. Minőségükre a Hyundai Motorsport kiemelkedő versenyeredményei jelentik a garanciát.

A Michelisz Norbert i30 N limited editionből összesen 20 darab kerül forgalomba Magyarországon.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/