/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (7) |
| Több

Mindjárt futhatunk az új Astra rendőrautók elől

2012. november 10. 15:15   |   Autoblog
címkék:  

Az Opel bochumi gyárából hamarosan indul az első Astra-szállítmány a rendőrséghez. A matricákat és a fényhidat már itthon kapják meg a fehér autók.

Újra Opel Astrákat kap a magyar rendőrség, a fehér 1,6-os, ötajtós Astra Classic gépkocsik rövidesen szolgálatba állnak. Az első szállítmány máris indul Bochumból, a rendőrségi felszerelés (fényhíd, matricázás, kommunikációs rendszer) már Budapesten kerül a kocsikra.


Az 1250 darabos megrendelés még bochumi mércével is jelentős, az Opel gyárában a megrendelés mielőbbi teljesítése miatt elhalasztották a cég 150 éves születésnapi megemlékezését, mert az munkaszünettel járt volna. Az Astra Classic járőrautókba az Opel szentgotthárdi gyárában készülő 1,6-os benzinmotorok kerülnek.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Rentka Imre
2012-11-10 - 16:22

Ezeket is összefogják törni, idén talán már 3 totálkáros lesz.

Antal Béla
2012-11-10 - 16:31

Erre van pénz,miközben a nép nyomorog,rendőrt gyalog nem látni,el vannak hízva,stb,és a saját céljaikra is ugyanúgy használják felváltva,ezt mindenki tudja,bevásárlás,stb,hiába a duma hogy km korlátozás meg stb,azt csinálnak amit akarnak.Erre van pénz.Egész nap autóznak,ki nem esnek a kocsiból,hurrá.Legalább európa legnagyobb irreális büntetéseiből erre is marad,csak nem tünt el az egész pénz?Ezt megint az emberek fizetik!

Barna Tamás
2012-11-10 - 18:42

Mi van Béla és Imre!

Fikázni azt tudtok! Ha jobban csináljátok, legyetek rendőrök! Jaaa, nem vettek fel, mert kibuktatok az orvosi vizsgálaton és a fizikai felmérőn? Szar ügy!

Nyíri László
2012-11-10 - 19:25

Mindig arra van pénz amire akarjuk.
De nem ez a lényeg.Igaz nem tudjuk hogy flottában mennyiért vettük? De még ez sem lényeg. Számoljuk csak meg körülbelül hány féle típusú autót vett a rendőrség eddig (Lada,Wolsvagen,Skoda,Fiat,Mercedes,BMW,Opel,Suzuki,Audi,Ford,) stb.
Ez ahány autó annyi szervíz(alkatrész) .Nem tudom mennyi garanciát vállal az Opel rájuk mert hát “átlagon felüli megpróbáltatásnak” vannak kitéve. A legtöbb országban általában egy maximum két tipusut használnak általában évtizedek óta a költséghatékonyság miatt. Általában az illető országban gyártottakat részesítik előnyben.

Ádám
2012-11-11 - 23:49

Béla!

Ugyan nem kívánom neked, de tegyük fel, hogy egyszer séta közben valaki kitépi a kezedből az iratokkal teli táskádat. Te gondolom egyből a rendőrséget fogod hívni, ahol majd közlik veled, hogy csak gyalogos rendőrt tudok küldeni, aki 5 utcával odébb tartózkodik. Na utána majd elgondolkozol, hogy mennyire “egyszerű” vagy!


*/