/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Molnár Andi Toyota Yaris Cross GR Sportot vezet

2023. május 10. 17:50   |   Autoblog
címkék:  

Molnár Andi táncművész, fitnessmodell és műsorvezető már több, mint két éve a környezetbarát modelljeiről ismert Toyota márkanagykövete. Először a 2021-es ’Év Autója’ díjjal is elismert Yaris, majd az aktív életmódjához és a lelkes kutyagazdi léthez még jobban passzoló Yaris Cross kisméretű SUV mellett tette le a voksát, és amikor néhány héttel ezelőtt autót cserélt, ismét ez utóbbi modellt választotta, immáron a vagány GR Sport kivitelben.

Molnár Andit a Dancing with the Stars zsűritagjaként zárta szívébe először az egész ország, a táncművész népszerűségét pedig tovább növelték a Szombat esti láz és a Sportklub című műsorok. Az aktív életmód és a tánc szerelmeseként a közösségi média felületeken is népes követőtáborral rendelkező Molnár Andi tisztában van véleményvezérként betöltött felelősségével, ezért az első pillanattól tudatosan törekszik az értékteremtő együttműködésekre.

Két évvel ezelőtt a Dancing with the Stars című műsor korábban komoly szerepet kapott Magyarország kedvenc kisautója, a Toyota Yaris legújabb generációjának bevezetése során, a Toyota hazai szakemberei pedig ebben a műsorban figyeltek fel a mindig mosolygós, elegáns, kedves Molnár Andira, aki a sikeres, tehetséges, szerethető, életigenlő nő tökéletes megtestesítőjeként ideális választásnak tűnt számukra a slágermodell márkanagyköveti pozíciójára, Andi pedig örömmel mondott igent a felkérésre.

Az aktívan sportoló, és mellesleg egy gyönyörű magyar vizsla boldog gazdájaként ismert Andi később a bemutatása után hamar sikermodellé váló Yaris Cross hazai bevezetésében is fontos szerepet vállalt és azóta is ezt az életviteléhez még inkább passzoló modellt használja, néhány hete pedig eddigi autóját a modell vadonatúj GR Sport kivitelére cserélte.

A Yaris Cross GR Sport rögtön felismerhető az egyedi 18 colos, tízküllős könnyűfém keréktárcsáiról, amely fényes csiszolt felülettel hívja fel magára a figyelmet. A sportos részletek közé tartozik az új hátsó diffúzor, valamint a friss, fekete hűtőrács, amely egy diszkrét GR logót is kapott. A GR Sport változat egyedi színe a nikkelszürke, amely opcionálisan kéttónusú változatban is elérhető, fekete tetővel és oszlopokkal. A mérnökök azonban nem csupán külső jegyekben hagyták rajta a kezük nyomát a modellen: a futómű beállításait is módosították.

A Yaris Cross GR Sport utasterében azonnal szemet szúrnak az első sportülések, amelyek új, szürke kárpitot kaptak piros kontrasztvarrással. Ugyanez a varrás található meg a kormányon és a váltógombon is. Opcionálisan prémium GR Sport perforált Ultrasuede ülések is elérhetők bőrhatású betétekkel és piros varrással, Andi autója ezeket is megkapta. A GR logó több helyen is feltűnik, kezdve az első ülések fejtámlájától a startgombon és a műszeregységen át egészen kormányig.

A kényelmes pakolhatóságot a 40:20:40 arányban lehajtható hátsó üléstámlák és az állítható csomagtérpadló biztosítja, amely az öt üléssel 397 literes csomagtérből akár 1097 literesre is bővítheti a rendelkezésre álló csomagteret.

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/