/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Mostantól semmiről sem maradnak le a Škoda-tulajdonosok

2020. október 12. 20:05   |   Autoblog
címkék:  

Időjárásjelentések, esőradar és a legfrissebb hírek: az új és praktikus infotainment alkalmazásokkal mindig jól tájékozottak maradhatnak a Škoda-vezetők.

2-scala_mib_eng02

Az Időjárás-alkalmazás (Weather App) és a Hírek-alkalmazás (News App) a Moduláris infotainment-koncepció (MIB) harmadik generációjának megoldásaiként most ingyenesen tölthetők le az Amundsen infotainment rendszerrel rendelkező Scala és Kamiq modellekben, valamint a Columbus infotainment rendszerrel szerelt Superb iV fedélzetén. Az alkalmazások emellett a 2021-es modellév minden Superb, Karoq és Kodiaq modelljében is lehívhatók, amennyiben felszereltségük a Columbus infotainment rendszert is tartalmazza.

Az időjárás jelentés és a hírek új infotainment alkalmazásai közvetlenül autójukban szolgálnak további információkkal a vezetők számára. Közvetlenül a shop kínálatából a központi képernyőn díjmentesen letöltve, majd egyszerűen és gyorsan, szintén az érintőképernyőn telepítve, a legfrissebb hírekkel, valamint egész Európára aktuális időjárási információkkal szolgálnak.

Az új Időjárás-alkalmazás jól áttekinthetően és részletesen tájékoztat a jármű pillanatnyi tartózkodási helyére vonatkozó, aktuális időjárási helyzetről, emellett előrejelzésekkel is szolgálhat az elkövetkező napokra. Különösen innovatív megoldás a lehívható esőradar, amely az időjárás közelgő változásairól tájékoztat, de az alkalmazás aktuális időjárási figyelmeztetéseket is megjeleníthet. Mindezeken túl navigációs útvonaluk célállomásaira, a tetszőleges közbenső megállókra, valamint a kiválasztott kedvenc helyekre is lekérhetők időjárás jelentések.

Az új Hírek-alkalmazás mindig a legfrissebb hírekkel szolgál. A Škoda és a Cseh Sajtóügynökség (ČTK) együttműködésének köszönhetően a Škoda-tulajdonosok immár közvetlenül autójukban olvashatják a ČTK cikkeit, amelyeket egyenként hívhatnak le a központi képernyőn megjelenített listából. Igény szerint előnyben részesített témakörök is kiválaszthatók, mint például politika, gazdaság vagy sport. A felhasználók akár öt további hírcsatornát is a kínálathoz adhatnak, egyszerűen kedvenc médiájuk RSS-hírfolyamával egészítve ki a Hírek-alkalmazást.

A két új infotainment alkalmazás a telepítését követően egy évig ingyenesen használható, ezután pedig alkalmazásonként csekély díjat kell fizetni. Az alkalmazások a Scala és Kamiq modellek Amundsen infotainment rendszerein már elindíthatók, most pedig a Columbus infotainment rendszerrel szerelt, eddig kiszállított Superb iV modellekben is elérhetők. Október elején, az új infotainment generációt hozó 2021-es modellévre váltva az alkalmazások a Superb további változataiban, valamint a Kodiaq és Karoq modellekben is letölthetővé válnak, a használat feltétele e modellekben is a Columbus csúcs infotainment rendszer.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/