/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Motoros kiadás Alfa 147-ből

2007. november 29. 16:31   |   Autoblog
címkék:  

A különleges modell Giulietta piros, fekete és jégfehér színekben lesz elérhető, de a vevő kérésére díszcsíkozással is ellátják a karosszériát.


A Bologna Motor Show-n rántják le a leplet az Alfa 147 legfrissebb limitált kiadásáról, a Ducati Corse-ról. A Ducati Corse 2006 óta az Alfa Romeo partnere. A látványos, kis darabszámú ferdehátút az 1,9 JTDm motor 170 lóerős változata hajtja, így a kocsi megy, mint a mérgezett egér: nulláról százra 8 másodperc alatt gyorsul, csúcssebessége pedig 215 km/óra. Az ereje teljében lévő hajtóműhöz a Q2 rendszert társították (önzáró diffi), így a newtonméterek nem vesznek kárba. Belül, a középalagúton található továbbá egy “sport” gomb, melynek megnyomásával megváltozik az autó viselkedése.


Az Alfa 147 Ducati Corse-t egyedi stílusjegyekkel ruházták fel, ezen kívül futóművét is megültették. A különleges modell Giulietta piros, fekete és jégfehér színekben lesz elérhető, de a vevő kérésére díszcsíkozással is ellátják a karosszériát. További egyedi jellemzői az autónak az irányjelzők alatt és a csomagtértetőn elhelyezett Ducati Corse logók, a krómozott kipufogó, a pirosra festett féknyergek (opcionális), a selyemfényű hűtőrács, valamint a gyönyörű, pirosra festett peremű, 18 colos könnyűfém kerekek   


Az utastérben fekete mennyezet és oszlopok, egyedi huzatú, piros varrású és Ducati Corse hímzésű ülések, piros/fekete bőr kormánykerék, váltó illetve kézifék, valamint alumínium pedálok, alu váltógomb, Ducati Corse logós lábtartó, piros hátterű és Ducati Corse feliratos műszercsoport erősítik az autó sportos mivoltát. 


Az Alfa 147 Ducati Corse-t Olaszországban, a főbb európai piacokon, valamint Japánban és Ausztráliában fogják árulni rengeteg extrával.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/