/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Nagy hibát követtek el a Teslánál

2018. augusztus 24. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Ritkán éri ekkora blama az autógyártókat, még ha a modellpaletta legolcsóbb tagjáról is van szó – ami a Tesla esetében nem is annyira olcsó. Egy Model 3 összeszerelésekor követtek el hibát, amit a végső ellenőrzésen sem szúr ki senki.

Nagy pillanat egy ember életében egy teljesen új autó átvétele akkor is, ha egy Ladáról vagy Daciáról van szó, hisz évekig gondmentes, megbízható és kényelmes útitársa számít az első tulajdonos, amit a garancia nyugalma tesz teljessé.

De mi van akkor, ha már a készítéskor hibát követ el a gyártó? Ez történt ugyanis egy Tesla Model 3 Performance-szel, aminek átvétele után döbbent meg a friss tulajdonos, hogy bakit követtek el a gépek (és emberek?). A négy ajtópanelből ugyanis három fehér volt, míg az egyik, a jobb hátsó barna színű lett.

A fehér autó két hátsó ajtaját egyszerre kinyitva ordít a különbség, de még mit sem sejtve a hátsó ülésre ülve is rögtön érződik, hogy valami nincs rendben. Hiába a Tesla legolcsóbb autójáról beszélünk, az ügyfélnek 78 ezer dollárjába (21,8 millió forintjába) került, hogy a hibát nézegethesse. Bár a gyárban nem vette észre senki, az is fura, hogy a kiszállítást intéző kereskedés alkalmazottjának sem tűnt fel semmi.

Arról egyelőre nem tudni, hogy a cég felvette-e a kapcsolatot a pórul járt tulajdonossal, esetleg kompenzálja valamivel, de minden bizonnyal kénytelen lesz kárpótolni az időközben milliókhoz – Twitteren keresztül – eljutott hibáért a jogosan mérges ügyfelet. Persze, ha máshogy közelítjük meg a dolgot, nevezhetjük is egyedi kiadásnak a példányt, hisz (remélhetőleg) nem készül több ilyen belőle.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/