/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Nagyméretű SUV-ot mutatott be a Mazda

2023. február 01. 16:50   |   Autoblog
címkék:  

A Mazda amerikai központja január 31-én bemutatta az Mazda CX-90 modellt, az amerikai viszonyok között középkategóriásnak számító SUV-t. A tervek szerint a Mazda 2023 végéig négy modellt vezet be a globális piacra, ott, ahol a szabadidő-autók a leginkább keresettek. A tavaly bemutatott CX-60 után a második modell a CX-90, amely idén tavasszal lép piacra.

A CX-90 az észak-amerikai piac igényeivel összhangban, újonnan kifejlesztett SUV. A szélesített karosszériával és három üléssorral rendelkező szabadidő-autó több kényelmet és funkciót kínál, illetve a biztonság terén is továbbfejlődött.

A CX-90-et a Mazda az új, turbófeltöltős, 3,3 literes soros hathengeres Skyactiv G benzinmotorral kínálja, amely 340 lóerőt és 500 Nm nyomatékot ad le. A benzinmotorhoz 48 voltos lágyhibrid rendszer is tartozik. Az ügyfelek emellett e-Skyactiv PHEV plug-in hibrid hajtáslánccal is választhatják az új Mazdát. A hajtás belső égésű erőforrása egy 2,5 literes soros négyhengeres benzinmotor, a potens villanymotorral kiegészülve a rendszer 323 lóerőt és 500 Nm nyomatékot termel. Az új, hátsókerék-orientált összkerékhajtás architektúrával kombinálva, a CX-90 jóval kevésbé terheli a környezetet, miközben a vezető igényeit is kiszolgálja.

A Mazda odafigyelt arra, hogy kényelmes, tágas belső teret hozzon létre, ahol a harmadik üléssorban is elfér három felnőtt. Az innovatív extrák között megtaláljuk a See-Through View kamerát, továbbá a head-up kijelzőt.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/