/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Négyajtóssal bővül a VW up! család

2012. január 24. 20:31   |   Autoblog
címkék:  

Németországban már márciustól rendelhető, hozzánk pedig a nyáron érkezik meg a négyajtós Volkswagen up!, amelyet a Volkswagen számításai szerint a vásárlók fele választ majd.

A négyajtós up! csupán profilból különbözik a kétajtóstól. A hátsó oldalablakok formájában és természetesen az ajtók számában látható eltérés, a karosszériaméretek egyébként megegyeznek.

A 4-ajtós, négyüléses up!-ban a hátul ülők csípőpontja 7 centiméterrel magasabban van, mint az első utasoké, így jobban rálátnak a forgalomra és a lábfejüknek is elég hely jut az első ülések alatt. A csomagtartó 251 literes, és 951-ig bővíthető.

Motorokból hasonló a választék, a vevők 1 literes 60 lovas és 1,2 literes, 75 lóerős hajtóművekkel rendelhetik majd a kocsit. Emellett a felszereltségi szintek is megegyeznek a 2-ajtós modellével (take up!, move up!, high up!, black up!, white up!). Az 5 és 30 km/órás sebesség-tartományban aktív, automatikus városi vészfék, valamint a hordozható maps+more navigációs és multimédiás rendszer opcióként rendelhető.   

Az új négyajtós up! Németországban 475 euróval lesz drágább a kétajtósnál, ára 10 325 eurótól indul.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/