/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Nem bírták a fiatal milliomosok a versenypályáig, most bánhatják

2018. augusztus 11. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Két 22 éves fiatal egy McLarennel és egy Lamborghinivel indultak egy helyi versenypályára Kanadában, ám türelmetlenségükben már a közúton elkezdték nyomni a gázt, ami nem tetszett a rendőröknek. Így a srácok végül autó nélkül maradtak egy időre.

Hiába a pénz, van, amit nem lehet kiváltani, megvenni azzal sem. Ennek fájó ízét tapasztalta meg két kanadai fiatal, akik egy Lamborghini Aventador SV-vel és egy McLaren 675LT Spiderrel randalíroztak az országúton.

A 22 éves srácok egy magánrendezvényre igyekeztek a Mission városában található versenypályára a kelleténél jobban a két csúcsragadozóval, ugyanis a megengedett 50 mérföldes (80 km/órás) tempó helyett 86-tal (138 km/óra) közlekedtek, legalábbis a traffipax fotó rögzítésének pillanatában. Mivel errefelé gyakoriak a gyorshajtások a kanadai rendőrök kiemelt helyként kezelik az útszakaszt, így akadtak horogra a fiatalok is – ráadásul az egyik kocsiban az ott illegálisnak számító radardetektort is találtak az átvizsgáláskor.

A Brit Kolumbia területén található Lougheed Highway-en történt gyorshajtás következménye fejenként 368 dolláros bírság, 3-3 büntetőpont, valamint az autók elvontatása (forgalomból való kivonása) egy hétre.

A rendőrség tájékoztatása szerint az idén eddig elkönyvelt 472 gyorshajtási bírság több mint harmadát (178-at) ezen a szakaszon rögzítették, s sajnos hiába történt már több halálos baleset is itt, a sofőrök akár éjszaka, sőt, esőben is képesek tövig nyomni a gázt egy kis adrenalinért.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/