/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Nem fogynak a Bugattik

2014. február 17. 16:30   |   Autoblog
címkék:  

Komoly problémával szembesült a világ leggyorsabb szuper-sportautóit gyártó Bugatti. Az összesen 450 darabosra tervezett Veyron modellsorozatból még 40 vevőre vár, de azok egyelőre nem jelentkeznek. A raktáron maradt Veyronok mindegyike roadster, értékük pedig 62,5 millió euró (kb. 19,5 milliárd forint).

A Bugatti Veyron kupéból 2005 óta összesen 300 darabot gyártott és értékesített a Volkswagen fennhatósága alá tartozó Bugatti. A nyitható tetejű roadster modellből feleannyit, 150 darabot terveztek, azonban 40 autóra még nem jelentkezett vevő.

A Bugatti arra számít, hogy egy éven belül eladja az összes megmaradt modellt, aminek érdekében ösztönző programokba kezdett. A Dynamic Drive Experience program például lehetőséget ad a reménybeli amerikai vevőknek arra, hogy a Grand Sport modellt közúton és lezárt repülőtéri kifutópályán is kipróbálhassák. Hétvégenként 20-25 potenciális vevő élheti át a kivételes vezetési élményt, majd dönthet úgy, hogy a garázsába állít egyet az egzotikus kocsiból. Ha pedig elkelt az összes roadster, jöhet a Veyron utódja.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/