/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Nem lesz még egy ilyen Bugatti

2014. augusztus 19. 20:30   |   Autoblog
címkék:  

Számos limitált és exkluzív kiadás látott már napvilágot a Bugatti Veyronból, azonban mind közül kiemelkedik a Bugatti Grand Sport Vitesse „1 of 1”, amelyet a Bugatti elnöke, Wolfgang Dürheimer személyesen adott át szingapúri tulajdonosának.

Az „1 of 1” karbon karosszériája a historikus sárga-fekete festést kapta, amely számos emlékezetes Bugattit ékesített már. Ilyet viselt például az egyik Type 41 Royale, néhány Type 66 és Type 44 modell is. (A fotózásra is egy Type 44 kísérte el a Veyront).

A Grand Sport Vitesse „1 of 1”-en oly módon jelenik meg a két szín, ahogy eddig egyetlen Veyron modellen sem. A karosszéria java része mélyfekete karbon, a sárvédők egy része, az A-oszlopok, a légbeömlők, a motorfedő elem, valamint a hátsó panel azonban sárga szénszálas műanyag. A sárga szín a patkó alakú hűtőrácson és a felniken is visszaköszön. A hűtőrács az autó egyik legkülönlegesebb alkatrésze, ugyanis a típus történetében első ízben egyedi tervezésű. Mintázatát lézerrel vágott, stilizált „PL” betűk adják, ami nem más, mint a tulajdonos monogramja. A hűtőrács kialakítása egyedül 200 munkaórát emésztett fel. Újabb egyedi elem a 180 km/óránál kiemelkedő hátsó szárny alsó felére festett márkalogó.

A kabinban mindent fekete bőrrel kárpitoztak, az üléstámlákra sárga Bugatti logó került, és a szegélyvarrás színe is sárga, amely szinte világít. A középkonzol teljes egészében szénszálas műanyag, a volán karimája pedig Alcantara borítású. Az ülések közötti tárolódobozt a Bugatti legsikeresebb versenyautója, a Type 35 ékesíti. Az ajtópanelek új eljárással készültek. A kívül fekete, belül sárga bőr panelt lézerrel lyuggatták ki, oly módon, hogy az egy Bugatti Veyron sziluettjét rajzolja ki.

A Bugatti modelljei egyébként jellemzően 2 millió euró fölötti áron kelnek el. A vevők kedvelik a nyers karbon karosszériát, amit a Bugatti egyedüli gyártóként már kilencféle színben kínál. Fényezésből pedig több mint százféle választható.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/