/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Nem lesz nyitható tetejű Bugatti Chiron

2016. július 30. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A cég értékesítési- és marketingigazgatója szerint hiába várnak sokan a legújabb csodakocsi eltávolítható tetős változatára, nem valószínű, hogy valaha gyártásra kerül. Helyette egy még erősebb Chiron érkezhet az évtized vége körül.

Dr Stefan Brungs még a londoni Bugatti kereskedés megnyitóján beszélt arról, hogy a Veyronnal ellentétben jobb, ha nem számítunk roadster (vagyis Grand Sport) változatra a Chironból, bár azt nem árulta el, miért döntött így a cég.

Egyelőre azonban arra koncentrálnak, hogy mind az 500 legyártásra kerülő példány gazdára találjon, utána pedig a modell továbbfejlesztése lesz a cél, bár ez csak 2020 körül várható.

Addig be kell érnünk az 1500 lóerőt előállító W16-os 8.0 literes benzinmotorral, amely 420 kilométer/órás limitált végsebesség elérésére teszi lehetővé az autót, ám a márka szeretne egy ennél jóval nagyobb tempót futni egy korlátozás nélküli példánnyal, amelynek csúcstempóját 468 km/órára saccolják jelenleg. Ez jócskán meghaladná a Veyron Super Sport 431 km/órás elért legnagyobb sebességét, amelyet még 2010-ben autóztak vele a gyártó Ehra-Lessien tesztközpontjában.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/