/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Nemsokára ezzel lesz a BMW a pályák ördöge

2014. október 11. 20:34   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A bajorok bejelentették, a 2016-os évadtól az M6 GT3 veszi át a Z4-es helyét a versenyeken. Sőt, már közzé is tették az első ízelítő képeket a vadállatról.

Közzétett két számítógéppel megrajzolt képet a BMW, hogy mire számíthatnak a márka szurkolói a 2016-os GT3-as futamokon.

Az M6 GT3-ast már fejleszti a gyártó, és ha minden jól megy, a jövő év első negyedében küldik ki először pályára. Meghajtásáról ugyanaz a 4.4 literes V8-as erőgép fog gondoskodni, amely az utcai M6-osban 560 lovat és 680 Nm-t képes mozgósítani, ám itt nyilvánvalóan több paripára számíthatunk majd.

A motoron túl verseny sebességváltó, elektronika és ABS kerül a kocsiba, de ezeken kívül persze a kasztnit és a belső teret is jó néhány változtatás éri majd, hogy megfeleljenek az FIA előírásainak. Például teljes bukócsövezés, versenyülések és kormány, oldalt kivezetett kipufogók, hatalmas hátsó szárny és diffúzor – karbonból.

Az autót a tehetősebb magán versenyistállók meg is vásárolhatják maguknak, ám arról egyelőre nincs hír, mennyibe fog kerülni. Annyi viszont biztos, hogy első ízben a 2016-os BMW Sportkupán lesz látható.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/