/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Nevet lehet adni az új Camarónak

2014. október 09. 17:50   |   Autoblog
címkék:  

A jövő hónapban esedékes Las Vegas-i SEMA Show-n debütál az a speciális kiadású Camaro SS modell, amelynek a típus rajongói adhatnak nevet. Az egyedi zöld színű, különleges felszereltségű Camaro kupé és kabrió formában, 2015 elején kerül az amerikai márkakereskedésekbe.

A metálzöld (Emerald Green Metallic) Camaro SS-t RS külső csomaggal szerelték fel; LED-es nappali fényekkel kiegészített fényszórókat és LED-es hátsó lámpákat, egyedi RS hűtőrácsot, színre fújt motorháztető szellőzőt és ZL1 hátsó spoilert, továbbá szürke versenycsíkokat és 21 colos sötét króm könnyűfém felniket kapott. A kocsik utastere fekete lesz, ezüstszínű ajtópanelekkel és műszerfali díszítésekkel. A kabrió modellek fekete vászontetővel érkeznek.

A géptető alatt a GM jól ismert 6,2 literes V8-asát találjuk 426 lóerővel és 569 Nm nyomatékkal. Az automataváltós kivitelekben a teljesítmény 400 lóerő, a nyomaték pedig 556 Nm.

A névjavaslatokat itt lehet megtenni:

twitter.com/Chevrolet vagy facebook.com/chevycamaro a #NameThatCamaro hashtaggel.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/