/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

Nincs ennél előkelőbb Mercedes

2016. november 16. 16:30   |   Autoblog
címkék:  

A Mercedes Maybach márkanév alatt megalkotta története legfényűzőbb kabrió modelljét, amely a Los Angeles-i Autószalonon állt a közönség elé. A V12-es motorral szerelt Mercedes-Maybach S 650 Cabrioletből mindössze 300 darabot készítenek és vételárát is ennek megfelelően alakították ki: 300 ezer euróba fog kerülni.

A Mercedes-Maybach márka jövőjébe a Párizsi Autószalonon bemutatott Vision Mercedes‑Maybach 6 adott betekintést, most pedig megérkezett a Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet, amely már egy sorozatgyártású jármű. A modern luxus megtestesítője, a nyitott tetős exkluzivitás csúcsa. A jármű a Mercedes S-osztály kabrión alapul, ám egyedi rajzolatú első lökhárítóval, még több krómdíszítéssel és egyéni stílusú, 20 hüvelykes kerekekkel rendelkezik.

Bőrbe húzott utasterében egyedi perforálású, gyémántmintás varrású oldaltámaszokkal és Budapest (!) szegélyekkel ellátott fotelekben foglalhatnak helyet az utasok, a műszerfalon, az ajtópaneleken és a hátsó fedélzeten pedig különleges, “flowing lines” mintájú fabetéteket alkalmaztak. A fedélzet összességében a jachtok hangulatát adja vissza.

Az utastér kilencféle színkombinációban képzelhető el, a sárga/feketétől a porcelánfehér/nyeregbarnáig. Az S-osztály Cabriolet feláras extrái a Maybach esetében az alapfelszereltséget gazdagítják, mint az Aircap, az Airscarf és a Swarovski kristályos első fényszórók. Az S 650 Cabriolet méretre szabott utazótáska-szettel érkezik, amelyben két nagyméretű és két kisebb táska van, mégpedig a belső térben használt bőrből készítve. S ez még nem minden, mindegyik autóhoz mellékelnek egy magas minőségű szövet takaróponyvát is, a vászontető színében, gyémántmintás varrással és nagyméretű Maybach logóval.

A luxus kabrió meghajtásáról a Mercedes legpotensebb erőforrása gondoskodik, a 6 literes V12-es biturbó, amely ez esetben 630 lóerőt és kereken 1000 Nm nyomatékot hoz ki magából. A 2300 és 4300-as fordulatszám között megjelenő hatalmas nyomaték egy hétfokozatú automataváltón keresztül jut a hátsó kerekekre. A Maybach kabrió álló helyzetből 4,1 másodperc alatt gyorsul fel 100 km/órára, a végsebessége pedig 250 km/órában korlátozott. Az Airmatic légrugózás mindeközben repülő szőnyeg érzést nyújt a bent ülőknek.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Igazságosztó02
2016-11-17 - 08:44

Ha eladjuk az utcát talán vehetünk egy ilyet.


*/