/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Nismo változat készült a Nissan Patrolból

2021. április 14. 18:45   |   Autoblog
címkék:  

Idén 70 éves a Nissan Patrol, így a japán márka készített belőle egy új Nismo csúcsváltozatot. A Patrol Nismo természetesen csak a közel-keleti régióban lesz elérhető, ahol már régóta kedvelik a nagyteljesítményű, V8-as motorral szerelt óriásterepjárókat.

A Nismo márkát 2016-ban vezette be a Nissan a közel-keleti régióban. A bevezető eseményre elvitték a 370Z Nismo és a GT-R Nismo sportautókat, valamint a Patrol Nismót is, amely azóta is töretlen népszerűségnek örvend az arab országokban. A márka most bemutatta a terepjáró új változatát, amely meglehetősen harcias külsőt és 5,6 literes V8-as motort kapott.

A Patrol Nismo egyedi méhsejtmintás hűtőrácsot és méretes légterelőket kapott, amelyeket piros csíkkal is kihangsúlyoztak. Újak a fényszórók, a hátsó lámpák, az agresszív hátsó lökhárítón pedig feketekróm berakások látszanak. Középen F1-stílusú LED-es ködlámpa kapott helyet. A Patrol Nismo jellegzetessége még a speciális hangolású Bilstein felfüggesztés és a 22 colos, kovácsolt kéttónusú alumínium felnik.

Az utastérben a cél a teljesítmény és a luxus ötvözése volt, így gazdagon használtak Alcantara szövetet. A formázott ülések piros-fekete bőr és Alcantara huzatúak, a fejtámlákon Nismo logó virít, míg a kormányt fekete Alcantarával borították, s a karimáját vörös szénszállal dekorálták. Vörös szénszálas betét és piros varrás a középkonzolra is jutott.

A Patrol Nismót a normál Patrolokkal ellentétben egy 5,6 literes V8-as erőforrás mozgatja, amelyet kézzel szerelnek össze. A motor 428 lóerőt és 560 Nm forgatónyomatékot ad le.

Az új Nissan Patrol Nismo áprilistól kerül piacra 385 000 emirátusi dirham (kb. 31,5 millió forint) bevezető áron.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/