/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Nissan Micra Elle, a legcsajosabb

2012. szeptember 18. 20:40   |   Autoblog
címkék:  

Stílusos, energikus és szereti a várost. Ez a jellemzés ugyanúgy érvényes a Nissan Micrára, mint a világon a legmagasabb példányszámban eladott divatmagazin, az Elle olvasóira. A Nissan és az Elle össze is fogtak, hogy létrehozzák a népszerű városi kisautó különleges változatát.

A Nissan Micra Elle, amelyet a Párizsi Autószalonon fognak bemutatni, és október 1-én kezdődik meg a hazai értékesítése, tökéletes kiegészítője a mai idők elfoglalt, független nőinek. Az egyes piacoktól függően a Micra-vásárlók akár 65%-a hölgy, akiket nemcsak a Micra stílusa, de fejlett technológiája, élénk teljesítménye és a városi léthez igazodó jellemzői is elbűvölnek. Így például a manőverező képességet megkönnyítő, kategóriaelső fordulókör.  

A Nissan Micra Elle a középszintű felszereltségű Acenta változaton alapul, alapfelszerelései közé tartozik az automata légkondicionáló berendezés, a kulcs nélküli bejutást lehetővé tevő Intelligens Kulcs, a nyomógombos indítás, az elektromosan fűtött és behajtható visszapillantó tükör, a sebességhatárolóval kiegészített sebességtartó automatika. 

A különleges dizájnelemekhez tartozik a panoráma üvegtető, a hűtőrács alsó részén megjelenő krómdíszítések, a krómozott belső ajtókilincsek, a festett könnyűfém kerekek, a ködlámpák és a tetőspoiler. A speciális változat indításával két új színben is – óceán kék és sötétpiros -, továbbá új üléshuzatokkal érhető el a modell.  Külön rendelésre elérhető a Nissan Connect egyesített műholdas navigációs és szórakoztató rendszer. 

Az Elle-kapcsolatra a hátfali ajtón és az első sárvédőkön elhelyezett finom márkajelvények, a padlószőnyegeken megjelenő logók és az első ajtók stílusos, Elle-jelzésű védőcsíkja utal. 

A Nissan Micra Elle az 1,2 literes, 80 LE teljesítményű, háromhengeres benzinmotorral, vagy a kifinomult 1,2 literes, közvetlen befecskendezésű, kompresszoros feltöltésű (DIG-S) motorral érhető el. Utóbbinak 98 LE a teljesítménye, CO2-kibocsátása ugyanakkor csak 99 g/km.   

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/