/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Nissant kapott a fél férfiasságáért

2013. november 29. 09:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Így van, egy amerikai férfi az egyik heréjéért egy Nissan 370Z-vel lett gazdagabb. A kérdés csupán annyi, hogy mi vette rá eme felettébb furcsa elhatározásra.

Bizonyára már mindannyian gondolkodtunk azon, vajon mit meg nem adnánk egy-egy ritka gépkocsifajtáért, ám az ötletet ritkán váltotta fel cselekedet.

Nem úgy Mark Parisi, amerikai állampolgárnál, aki bizony férfiassága egyik felét adta egy 35 ezer dolláros (7,7 millió forintos) Nissan 370Z-ért. De mi vette rá a kvázi cserére? Végül is, ha úgy nézzük, hogy egy darab alig használt mogyoróért kapott egy új japán sportkocsit, már más a helyzet.

A viccet félretéve az úriember a tudományért áldozta fel egyik golyóját, amiért cserébe 35 ezer dollár ütötte markát. Mindenki döntse el, megér-e ennyi pénzt fél férfiassága, bár talán nem olyan rossz érzés tudni, hogy legalább 70 ezer dolcsit (15 millió forintot) cipelünk lábaink között.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/