Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Novak Djokovics a Peugeot új nagykövete

2014. január 10. 18:25   |   Autoblog
címkék:  

A Peugeot a világklasszis teniszező Novak Djokovicsot választotta a márka nemzetközi nagykövetévé. A Peugeot ezzel az együttműködéssel megerősítette a tenisz sport iránti elkötelezettségét. Az időzítés is jelkép értékű: idén ünnepli harmincadik évfordulóját a márka együttműködése a Roland Garros teniszbajnokság sorozattal, a francia Opennel.

Novak Djokovics nemzetközi népszerűsége, különösen a világ első számú autópiacán, Kínában szerzett hírneve miatt döntött úgy a Peugeot, hogy szövetségre lép a teniszezővel.

A tenisz egyike azoknak a területeknek, amelyeket a Peugeot hagyományosan és kiemelten szponzorál. Mi sem szemlélteti ezt jobban, mint az, hogy idén ünnepli harmincadik évfordulóját a márka együttműködése a Roland Garrosszal, a francia Open bajnoksággal.

A Novak Djokoviccsal aláírt, három évre szóló együttműködés értelmében a márka valamennyi tevékenység kapcsán, valamennyi kommunikációs felületen, a világ bármely országában népszerűsítheti magát a teniszező fényképével. A Peugeot márka logója a teniszező sportruházatán is megjelenik majd.

A világranglista második helyére gyorsan feljutott Novak Djokovics személyisége összecseng a márka értékeivel: igényesség, megjelenés és érzelem.

Novak Djokovics így nyilatkozott: „Nagy öröm számomra, hogy egy világhírű, kétszáz éves gyártási múltra visszatekintő francia autómárkát képviselhetek. A Peugeot az én szememben a francia eleganciát, a kifinomultságot és egyfajta életművészetet testesít meg.”

Novak Djokovics 2014. január 13-án az Ausztrál Nyílt Teniszbajnokságon kezdi meg az idei szezont.

Novak Djokovics és pályafutásának rövid áttekintése:

– Jelenleg a világranglista második helyezettje (ATP, 2013.12.02.)
– Szerbiában, Belgrádban született 1987. május 22-én
– Magassága: 1,87 m
– Súlya: 80 kg
– Szakmai pályafutásának kezdete: 2003
– Technika és specialitás: jobbkezes, kétkezes fonák
– Négyszeres Australian Open-győztes (2008, 2011, 2012, 2013)
– 2011-ben megnyerte a US Opent és a Wimbledont
– Negyvenegy egyéni győzelmet aratott és tizenhatszoros Masters 1000 tornagyőztes


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Még nem érkezett hozzászólás.

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!