/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Októberre halasztották a világ legexkluzívabb klasszikusautó-eseményét

2020. március 20. 20:00   |   Autoblog
címkék:  

A koronavírust övező egyre szigorúbb intézkedések fényében a Concorso d’Eleganza Villa d’Este szervezői úgy döntöttek, hogy a vendégek és munkatársak egészségének védelme érdekében elhalasztják az esemény május 22-24. közötti hétvégére tervezett felvonását. Helyette a Concorso d’Eleganza Villa d’Este idei hétvégéjét a tervek szerint október 16-18. között rendezik meg.

P90351495_highRes_concorso-deleganza-v

A szervezők folyamatosan figyelik a koronavírus terjedéséről szóló híreket és a kormányzati intézkedéseket, amelyek függvényében várhatóan már júniusban véglegesíteni tudják az esemény új időpontját.

A Concorso d’Eleganza Villa d’Este a világ egyik legnívósabb és legexkluzívabb klasszikusautó-eseménye, a szervezők célja pedig, hogy ennek minden tekintetben maximálisan megfeleljenek. Az aktuális körülmények közepette azonban lehetetlen garantálni az évente megrendezett hétvége megszokott színvonalát.

A májusi esemény korai lemondásával remélhetőleg leegyszerűsödnek a tengerentúlról érkező vendégek átszervezési teendői, hiszen számukra a logisztikai feladatok megszervezése és az utazás előkészítése minden évben sok időt vesz igénybe.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/