/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Olasz ikonnal bővül a MOL Limo flottája

2021. május 18. 16:35   |   Autoblog
címkék:  

A MOL Limo autómegosztó szolgáltatásban mától 30 darab Fiat 500 Hybrid modell is elérhető a stílusos, retró külsőért és a napfénytetőért rajongó felhasználók számára. A háromajtós városi autókat havidíjas konstrukcióban percenként 68 forintért, míg alkalmi használókét 85 forintért vehetik igénybe a felhasználók.

MOL Limo_Fiat_500

A MOL Limo flottában május közepétől elérhető Fiat 500 az olasz találékonyság egyik legnagyszerűbb példája, amely generációk óta képes lenyűgözni az autóvezetőket. Kategóriájának örök európai piacvezetője benzinmotoros lágy hibrid technológiával érkezik az autómegosztó szolgáltatásába. A csinos és klasszikus vonalakat öltő külső mellett az utastér is legalább annyira ízléses. Az elektromosan állítható panoráma napfénytető pedig minden bizonnyal favorit lesz a nyári hónapokban.

Idén nyáron nem ez az egyetlen MOL Limo-t érintő újdonság, hiszen immár elérhető a kreditfelöltés is a szolgáltatás weboldalán, amelynek használatával a felhasználók extra kilométereket is kaphatnak. Így 5 000 Ft esetén 5 250, 10 000 Ft esetén 10 500, 25 000 Ft esetén 27 500, míg 50 000 Ft esetén 56 000 Ft kerül a Limo-egyenlegre. Ráadásul a nyárra hangolódva a MOL Limo szolgáltatása a napidíjas bérlés keretében, a pünkösdi hosszú hétvégén akár négy napra is elérhető lesz. Így a felhasználók a Dunakanyarba, a Balatonra, a Velencei-tóra is kiruccanhatnak vagy bármilyen vidéki utazáshoz igénybe vehetik a MOL Limo autóit.

A bérlés ára autótípusonként változik: a Fiat 500, a Kia Picanto, a smart és a VW eUP! és UP! 9 999 forintos áron (alkalmi felhasználóként: 12 499), míg a prémium járművek, a Hyundai Kona, a Mercedes-Benz A-osztály, CLA és CLA Shooting Brake valamint a BMW i3 15 999 forintért érhető el egy egész napra havi díjasként (alkalmi felhasználóként: 19 999 Ft). A napi díjas bérlés esetén bátran elhagyható a szolgáltatás zónája, és a napi limit 100 km helyett csak ezen a hétvégén 200 km, ezen felül havi díjasként 39 forint kilométer díjat, alkalmi felhasználóként pedig 49 forintot kell fizetni. A használat viszont csak a zónába visszatérve, azon belül fejezhető be. Budapesten kívüli, többnapos út esetén az autók tankolása és töltése a felhasználókra van bízva, de azt a MOL töltőállomásokon, az ügyfélszolgálattal egyeztetve a MOL Limo állja.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/