/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Olyan sikeres a Ford sportmodellje, hogy tovább fogják gyártani

2018. október 19. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nemrég bejelentette az amerikai gyártó, hogy új GT modellje gyártását túlkereslet miatt újabb két évvel kitolja, így az eredetileg tervezett 1000 példány helyett 1350 fog készülni belőle világszerte.

Úgy tűnik, jó üzleti fogás volt a GT márkanevet egy újabb generációval felfrissítenie a Fordnak, ugyanis az eredetileg tervezett ezer példányos széria mindegyike gazdára talált, azonban a rajongói visszajelzéseket figyelembevéve az amerikai autógyártó további két évvel, 2022-ig hosszabbította meg a modellciklust, ami plusz 350 példány elkészülését jelenti.

Így aki lecsúszott az első ezer darabról, annak november 8-tól újra lehetősége van igényelni egyet a GT-ből a FordGT.com oldalon a 3.5 literes V6-os EcoBoost egységgel szerelt „diszkont” szuperautóból. Csak emlékeztetőül, a turbós szív csúcsteljesítménye 647 lóerő, illetve 746 Nm, aminek köszönhetően képes elérni a 347 km/órás tempót is. S hogy milyen vezetni? Arról itt írtunk korábban.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/