/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ötven éves a verseny Shelby Cobra

2014. január 19. 08:30   |   Autoblog
címkék:  

A Shelby American 50 darabos limitált szériában piacra dobja az 1964-ben debütált 289 FIA Cobra versenyautó korhű, de modern technikával felszerelt változatát. Az autók pontosan úgy néznek ki, mint az eredeti és a legendás 289 köbhüvelykes Ford motor hajtja őket.

A Shelby 289 FIA Cobrák mindegyike „Viking” kék festést, FIA sárga csíkozást és fehér rajtszám-helyeket, fekete belső teret, egyedi 50. évfordulós logókat, valamint korhű, középső rögzítésű versenyfelniket és feliratos gumikat kapnak. Műszerfaluk egyedi, sárvédőik szélesebbek, orrukban pedig 289-es small block versenymotor dolgozik. A roadster mindössze 952 kilogrammot nyom, így piszkosul gyors.

Az 50. évfordulós Shelby Cobra 289 FIA modellek üvegszálas vagy alumínium karosszériával rendelhetők meg, előbbi esetben 94 995, utóbbi esetben 159 995 dolláros indulóáron. Természetesen mindegyik példány bekerül a Shelby ’World Registry’-be.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/