/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Pagani Zonda Tricolore

2010. március 12. 20:48   |   Autoblog
címkék:  

Háromszínű kocsi még nem nézett ki ilyen jól: az olasz Nemzeti Légi Akrobata Csapat 50. születésnapjára épített Zonda Tricolore szürke és kék karbon karosszériát kapott, emellett sárga felniket csavaroztak fel rá. Működik.

A Tricolore amúgy a legnemesebb alkatrészeket kapta; például kerámiabevonatú nikkel/titánium kipufogórendszert, magnézium és titánium elemekből álló felfüggesztést, kovácsolt alumínium/magnézium kerekeket és karbon-kerámia Brembo fékrendszert szereltek bele. A szuper-sportkocsi száraz tömege így mindössze 1210 kilogramm, 3,4 másodperc alatt sprintel százra és 9,6 másodperc alatt kétszázra. Lassítóképessége is rendkívüli: 100 km/óráról 2,1, 200 km/óráról pedig 4,3 másodperc alatt fékez állóra. A bent ülők utcai gumikon akár 1,45 G-s oldalgyorsulást élhetnek át! S még egy elképesztő adat: a Tricolore 300 km/órás sebességnél 750 kilogrammnyi leszorító erőt állít elő.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/