/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Pálmafa gumiabroncsokból a Sziget fesztiválon

2017. augusztus 11. 12:30   |   Autoblog
címkék:  

Különleges, gumiabroncsokból készült alkotás fogadja a fesztiválozókat az idei Sziget fesztiválon. A közel 2000 darab használt abroncsból felépített installációval a Világzenei színpadnál találkozhatnak a fesztiválozók.

A pálmafa alakú installáció, a belekapaszkodó szirmokkal és gyökerekkel fontos üzenetet szimbolizál: „azt hivatott üzenni, hogy felelősséggel tartozunk egymás iránt, az autópályákon épp úgy, mint a mindennapokban.“ – jegyezte meg a Continental Hungaria Kft. senior PR és marketing koordinátora.

Az Európában egyedülálló installációt az Envicash s.r.o. művészei építették meg traktor-, személygépkocsi-, valamint motorkerékpár-abroncsok felhasználásával. A használt gumiabroncsok begyűjtésében fontos szerepe volt a Continental Hungaria kiemelt partnereinek: például az Euro-Rubber Kft-nek és a Green Tyre Zrt-nek.

Az installáció tavaly volt először látható a Sziget fesztiválon. 2018-ig várhatóan még feltűnik számos hazai és külföldi rendezvényen. A tervek szerint ezt követően a Hungaroringen talál majd végleges otthonra, hogy aztán évtizedekig használhassa a versenyekre kilátogató közönség.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/