/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Pickup készült a Škoda Fabiából

2015. április 29. 17:50   |   Autoblog
címkék:  

A Škoda gyakornokai a közelgő wörthi-tavi GTI Találkozóra építették ezt az egyedi Fabia pickupot, amelyet FUNstarnak kereszteltek. A harmadik generációs Fabia modellből kialakított platós járművet 1,2 literes turbómotor hajtja és 18 colos kerekeken gördül. Akárcsak a tavalyi Citigo kabrió tanulmány, ez is egyedi darab marad.

A FUNstar a májusi eleji wörthi-tavi GTI Találkozóra készült, ahol a Volkswagen csoport márkái évről-évről egyedi tanulmányautókkal rukkolnak elő a tuning-rajongó közönség nagy örömére. A platós Fabia kétszínű fényezésével és neonzöld díszítéseivel hívja fel magára a figyelmet, de a 18 colos könnyűfém felnigarnitúra is extrának számít. A diákok megpróbáltak egy 1,8 literes, 160 lovas TSI motort is bepasszírozni a kazántérbe, azonban nem jártak sikerrel, így a FUNstar mozgatásáról a típushoz kapható legerősebb, 110 lovas 1,2-es TSI aggregát gondoskodik.

A FUNstar ezen kívül gazdagabb lett egy szellőzőkkel tűzdelt motorháztetővel, egy 1400 wattos hangrendszerrel és LED projektorokkal.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/