/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Porsche boxermotorból kávégép? Miért ne?

2018. november 04. 18:38   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nincs is jobb annál a reggeli kávéélménynél, melyet egy Porsche 993-as hathengeres boxermotorja nyújt. A spéci kávégépeket készítő Super Veloce nevű cég elkészítette a 3.6 literes léghűtéses motor italkészítő változatát.

A Porsche tulajdonosok nagy része valószínűleg szereti a reggeli kávé nyújtotta ébredési élményt, ezt pedig tökéletesen aknázza ki a Super Veloce legújabb terméke, egy 993-as szériás 911 GT2 léghűtéses hathengeres boxermotorja, ami valójában egy teljes értékű kávégép.

A Porsche Flat Six névre hallgató 3.6 literes aggregátot a cég a legszebb hathengeres boxermotornak tartja, így érthető, miért ezt választotta alapul. A masinát persze nem csak Porsche tulajdonosoknak, hanem a márka fanatikusainak is figyelmébe ajánlja a gyártó, hisz egy legendás erőműről van szó – a 993 GT2 fedélzetén 430 lóerő leadására képes.

A kávégépet kapszulákkal lehet üzemeltetni, melyeket szintén a Super Veloce készít és árul különleges termésekből válogatva. A kapszulákat a motor hátuljánál kell betölteni, míg a poharat körülbelül a kuplung helyére kell tenni, hogy megfelelő helyre kerüljön a friss, forró ital.

A maximális stílusosság jegyében pontosan 993 darabot gyárt a cég a különleges masinából, de világszerte bárki számára elérhető egy saját példány, csupán a hivatalos honlapon kell azt megrendelni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/