/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

PORSchE maradt belőle

2014. február 18. 19:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Ismét lángra kapott egy vadonatúj 911 GT3-as Svájcban, ami a modell történetének ötödik ilyen esete. Így a stuttgartiak kénytelenek leállítani a jelenlegi kiszállításokat és visszahívni az összes úton lévő autót.

Ha mostanában felgyulladó autóról van szó, akkor először a Tesla jut először eszünkbe, esetleg egy Ferrari vagy Lamborghini, de semmiképp sem a Porsche.

Úgy tűnik azonban, rájár a rúd a német márkára is, mert a múlt heti már az ötödik eset volt, amikor egy normál körülmények között használt új 911 GT3 vált a lángok martalékává. A 200 ezer svájci frankot, vagyis mintegy 50 millió forintot érő csodát az autópályán hajtotta tulajdonosa, amikor fura zajokra lett figyelmes a motortérből, így az első kijáraton lehajtva megállította az autót, ám ekkor már késő volt. Olajfolyást és füstöt pillantott meg, majd szinte rögtön lángra kapott addigi kedvence. Bár a tűzoltók hamar kiértek, már csak egy használhatatlanná vált roncs maradt a 475 lóerős masinából.

 Érdekesség, hogy ez az eset csupán egy héttel később történt a negyedik incidensnél, melyben egy mindössze 60 km-t futott példány járt ugyanígy. Az alacsony olajszint jelzését ott is azonnali gyulladás követte hasonló körülmények között. Az újabb rosszhír hallatán a gyár addig beszüntette a GT3-asok kiszállítását, míg rá nem jönnek a probléma pontos okára.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/