/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ráncfelvarrást kapott a Mazda2

2023. március 07. 15:55   |   Autoblog
címkék:  

A Mazda2 idén ünnepli a 20. évfordulóját. A vállalat népszerű kisautójának legújabb verziója pedig frissített külső és belső dizájnnal, két új külső karosszériaszínnel, illetve új felszereltségi szintekkel, valamint két új különkiadással érkezik.

A 2023-as Mazda2 új műszerfalat, szellőzőnyílást, ajtóborítást és frissített kárpitot kínál, továbbá számtalan olyan komfortot növelő eszközt és funkciót, melyek az alapfelszereltség részeit képezik már a belépő szintű modellek esetében is. Az első üléseket is átdolgozták, így még jobb tartást adnak. A Mazda Connect rendszer mostantól támogatja az Android Auto és a vezeték nélküli Apple CarPlay csatlakozást a Centre-Line felszereltségi szinttől. A fűthető kormánykerék és az automatikusan elsötétülő visszapillantó tükrök szintén elérhetők.

Az új modell 75-től 115 lóerőig terjedő teljesítménnyel, valamint automata és manuális sebességváltóval egyaránt választható. A Prime-Line felszereltségi szintű Mazda2 belépő ára 75 LE-s Skyactiv-G motorral és manuális sebességváltóval 6 891 900 forint. Ez a változat 8 hüvelykes központi kijelzőt, Android Auto és Apple CarPlay funkciót, LED-es fényszórókat, és elektromos ablakemelőket tartalmaz.

A Skyactiv G 90 motorral párosított automata sebességváltós modell belépő ára 8 126 900 forint. Mind a manuális sebességváltóval rendelkező e-Skyactiv G90, mind az e-Skyactiv G115 Mazda lágy hibrid rendszerrel van felszerelve. Egyes felszereltségi szintekhez hozzáadhatók még a Convenience, illetve a Drivers Assistant csomagok. Ezek magukban foglalják többek között az adaptív LED-es fényszórókat, a holttérfigyelő rendszert, az ülésfűtést, az aktív vezetői kijelzőt és a 360 fokos kamerát.

Két új special edition modell is elérhető, a Homura és a Homura Aka, amelyek új Aero Grey, illetve Air Stream Blue színekben érkeznek és különféle külső fejlesztéseket tartalmaznak. A Homura változat 8 256 900 forinttól, a Homura Aka kivitel 9 196 900 forinttól vásárolható meg.

Az első új Mazda2 modellek májustól érkeznek meg Európa-szerte a bemutatótermekbe.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/