/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ránk kacsintott az új BMW X1

2014. december 28. 19:15   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Felkerült az első fénykép az internetre, amelyen leplezetlenül láthatjuk a hamarosan megjelenő új X1-es orrát. A nem túl jó minőségű fotó alapján megállapítható, hogy a már régebb óta kapható X5 és X6 elejét örökli a legkisebb terepjáró BMW.

Valakinek sikerült egy képet lőnie a jövőre érkező BMW X1-es elülső részéről Kínában.

A kompakt méretű SUV most először bukott le álcázás nélkül, bár arról nincs hírek, hogy milyen esemény alkalmából rántották le előbb a leplet róla. A látható részeket elnézve bátran kijelenthetjük, hogy a legkisebb terepjáró is megkapja az X5 és X6 által megkezdett, majd X3 és X4 által folytatott egyen arcot.

Az újdonság merőben más lesz, mint aktuális elődje, amely alaphelyzetben hátsókerék-meghajtással rendelkezik, hisz ennek az autónak az alapja a 2-es Active Tourer lesz, mely az első fronthajtású bajor négykerekű a történelemben. Ennek megfelelően az X1 első- vagy xDrive összkerékhajtással lesz elérhető, s mivel jelenleg a kínai piac igen fontos szerepet tölt be az autóvásárlások terén, így arra a piacra érkezni fog egy hosszított tengelytávú változat is – azt azonban nem tudni, tervezik-e máshol is értékesíteni ezt a kiadást a propeller márkások.

Ami a motorokat illeti, nagy valószínűséggel nem kell sok újdonságra számítani, szinte biztos, hogy az Active Tourer palettáját látjuk majd viszont. Így akár 1.5 literes háromhengeressel (136 lóerővel és 220 Nm forgatónyomatékkal) is kérhető lesz a jövő év közepén bemutatkozó modell.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/