/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (2) |
| Több

Rászállt a berlini rendőrség a sportautókra

2015. június 16. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Az elmúlt napokban több sportautót kobzott és szállíttatott el tulajdonosától a német rendőrség Berlinben. Az ok legtöbbször a nagy zajszint volt, így került platóra több Lamborghini, Mercedes, BMW, de még egy Harley-Davidson motor is.

Úgy tűnik, elege lett a németeknek a zajos járművekből, így Berlinben az elmúlt napokban több olyan gépet is lefoglalt a rendőrség, melyek a gyanújuk szerint túl hangos, vagy sok olyan alkatrészt (például a gyáritól eltérő méretű kerekeket) tartalmazott, amik megkérdőjelezik a biztonságos közlekedésre alkalmasságot.

Ennek megfelelően hamar horogra akadtak olyan autók, amelyeket láthatóan nem a sufniban tuningolt két tizenéves, mégis gyanússá váltak, s mivel a helyszínen nem lehetett megállapítani szabályosságukat, tréleren vitették el őket.

Így esett áldozatul például egy Lamborghini Gallardo és egy Aventador, egy BMW E36 és egy E39, de egy Maserati és több Mercedes-Benz, sőt egy Harley-Davidson motorkerékpár is. Arról egyelőre nem tudni, mi lett a tulajdonosok büntetése, csupán az elszállításokkor készült képek keringenek a neten rémhíreket keltve a német közlekedés szigoráról.

A razzia állítólag azután kezdődött, hogy a lakosság köréből többen is folyamatosan panaszkodtak a környékükről zajos járművekkel kapcsolatban. Talán ebből lett elege a rendőrségnek.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

egyember
2015-06-16 - 17:30

Nálunk is jó lenne ilyen -folyamatos- akció

Firtos Tamás
2015-06-16 - 17:43

Na ekkora baromságot rég olvastam.


*/