/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Rejtélyes Lamborghini Huracánt fotóztak

2015. május 09. 19:15   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy szemfüles fotósnak sikerült lekapnia egy különleges köntösbe bújtatott Huracánt, mely feltételezhetően az alapmodell SV vagy Superleggera változatának ígérkezik. Ha így van, akkor a lóerők száma felkúszhat egészen 630–650-ig is.

Egy minimálisan álcázott Lamborghini Huracánt sikerült lekapnia valakinek európai tesztútja közben.

A felmatricázott feketeség új hátsót és két új kipufogót kapott a már meglévő négy mellé – a rendszámtábla fölé elrejtve – úgyhogy biztos valami keményre készülnek az olaszok.

Ha egy SV modell érkezése van a levegőben, akkor az alapmodellben 610 lóerőt és 560 Nm-t teljesítő 5.2 literes szívó V10-es egy erősen felpaprikázott változatára számíthatunk némi tömegcsökkenés mellett, úgyhogy a jelenlegi 3,2 másodperces százas sprintből lefaraghat 1-2 tizedet, míg a 325 km/órás végsebesség minden bizonnyal felfelé módosulhat.

Sajnos egyelőre több hírek nincs a kisebbik Lamborghini legdurvább változatának érkezéséről, de egyes források jövőre prognosztizálják annak megjelenését az európai piacon.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/