/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Renault Mégane CC bőrkötésben

2011. december 02. 20:38   |   Autoblog
címkék:  

A Renault limitált példányszámban új Mégane kabrió modellt dob piacra. Jellegzetessége a különleges, elefántcsont színű fényezés és az ehhez passzoló sikkes, kéttónusú piros és elefántcsont színű bőrkárpitozás. A Mégane Coupé-Cabriolet Floride először a Brüsszeli Autókiállításon áll a közönség elé jövő januárban.

A klasszikus, 60-as éveket idéző Floride Ivory szín nemcsak a karosszérián és az utastérben jelenik meg, hanem a 17 colos könnyűfém felniken is. A kabin az eredeti Floride modell előtt tiszteleg. Az üléseket, az ajtópaneleket és a kormánykereket piros és elefántcsont színű bőrrel kárpitozták, s a műszerfal is ilyen színsémát öltött magára. A Floride típusjelzés és az „f” betű számos helyen felbukkan. A középkonzolon számozott fém plakett mutatja, hogy éppen hányadik legyártott autóban ülünk.

A Mégane Coupé-Cabriolet Floride-t az új 130 lóerős 1,6 literes dCi motorral és 6-sebességes kézi váltóval fogják árulni. A kocsi Franciaországban csakis elefántcsont színű fényezéssel lesz kapható, más piacokon azonban piros színben is árulják majd. A Floride változatból összesen 1600 darab gördül ki a gyárkapun; 250 darabot a francia vásárlóknak tartanak fenn.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/