/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ricciardo a kiemelkedő kvalifikációja után egy nagy sprint eredményre hajt

2024. május 04. 09:15   |   Autoblog
címkék:  

Daniel Ricciardo dobogós helyezésről álmodik a Miami Nagydíj sprintfutamán.

Daniel Ricciardo azt mondja, hogy dobogós helyezésről álmodik, miután a negyedik helyre kvalifikálta az RB-t a sprintidőmérőn a Miami Nagydíjon.

A 34 éves versenyző még nem szerzett pontot az idei szezonban, de a Miami International Autodrome-ban mutatott erős szereplés jó lehetőséget biztosít számára, hogy végre megszerezze első pontjait.

Az ausztrál kétszer is a falnak csapódott a trükkös sikán-komplexum külső oldalán az SQ2 során, de a kvalifikáció utolsó szakaszába be tudott jutni, ahol Carlos Sainz Ferrariját, valamint a két McLarent és a két Aston Martint is maga mögé utasította. Sergio Perez Red Bullja mellé áll majd fel.

„Természetesen” – válaszolta, amikor a Sky Sports F1 megkérdezte tőle, hogy a Miami Nagydíj sprintversenyében dobogós helyezésről álmodhat-e. Hozzátette: „Mindenről álmodhatok”, amikor ezután a győzelmet ajánlották neki. Olyan jó az eleje felé indulni. Már csak azért is, mert a középmezőnyből kikerültem, [mivel] ott [általában] egy kis káosz van.”

Borítókép: Rudy Carezzevoli / Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/