/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ritka Bugattira lehet licitálni

2015. augusztus 17. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy 1995-ös Bugatti EB110 SS keresi új gazdáját. A mindössze 33 darabszámban előállított modell ezen példánya ráadásul az utolsók közül való, kevés kilométert futott, így minden porcikája tökéletes állapotnak örvend, beleértve 610 lóerős V12-es motorját is.

Bár manapság mindenki a Veyronról, valamint annak utódjáról, a Chironról beszél, ha a Bugatti jön szóba, nem szabad megfeledkezni a gyártó újjáélesztése előtti időkről sem, amikor az EB110 számított a márka képviselőjének.

Az alábbi, sárga színű példány ráadásul egy igen különleges, Super Sport kiadású darab, amelyből csak 33-at állított elő a ’90-es évek közepéig a gyár. Különlegességei között található, hogy sok karosszériaeleme már szénszálas műanyagból készült, de nagyobb injektorok, új motorvezérlő elektronika és a négy IHI turbó is segítette a 3.5 literes V12-es benzinmotor működését, amely így 610 lóerőt lett képes előállítani.

Ezek fényében egyáltalán nem meglepő a 3,2 másodperces százas sprint, valamint a 347 km/órás végsebesség. A képeken szereplő, 39038-as kasztnikódú sárgaságot ráadásul igencsak megkímélte eddigi két tulajdonosa, a 20 év alatt összesen 10 119 kilométert tekertek órájába.

Ha minden jól megy, akár 800 ezer dollárt is megadnak majd érte, amikor hamarosan – képletesen – kalapács alá kerül.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/