/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ritka Ford GT kerül árverésre

2021. július 16. 13:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy 2006-os, mindössze 1149 kilométert futott Ford GT keresi új gazdáját. Az egyetlen gond az autóval, hogy nemrég egy baleset részese volt, melynek során az eleje sérült. A híres Gulf festés viszont talán még egy lapáttal hozzáad értékéhez.

Itt a lehetőség a Ford GT gyűjtőknek, hogy jó áron jussanak egy alig használt, de balesetben megsérült 2006-os, Gulf versenyfestést viselő példányhoz.

A szóban forgó GT hamarosan árverésre kerül a Copart jóvoltából és biztos, hogy nagy lesz rá az érdeklődés, mert kiváló gyűjtői darab lehet belőle. Az egyik legnagyobb fegyverténye, hogy mindössze 714,1 mérföldet, azaz 1149 kilométert mutat az órája, így 15 éves kora ellenére is alig használt, újszerű állapotnak örvend. Még egy légzsákot érintő gyári visszahíváson is volt 2021. február 16-án.

Ezt az eredeti narancs-kék Gulf versenymintás festés teszi még különlegesebbé, az egyetlen negatívum, hogy az autó eleje egy enyhébb balesetben megsérült – mivel a légzsákok nem nyíltak, nem lehetett túl nagy erejű ütközés. Sajnos az első lökhárító így is áldozatul esett (a ködlámpákkal együtt), és a futómű sem tűnik hibátlannak elől, de a többi elem szépen néz ki – persze nem tudhatjuk, esett e kár más alkatrészben, de egy biztos, a középen elhelyezett motor nem kapott ütést. A hirdetés szerint azonnal indul és járóképes is.

Hogy mennyi pénzért kel majd el és mennyibe kerülhet megjavítani, még saccolni is nehéz lenne, de az ilyen különleges példányok 3-400 ezer dollárt is kóstálhatnak.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/